Prisliste

Healings Wellness Massage 90 min 

Dyb livgivende og afspændendende healings wellness massage med varm olie. Incl forsamtale, healing, afbalancering af chakra og engle/orakel kort

700 kr 

Healing med Clairvoyance 75 min

Healing er med til at skabe balance i kroppens energifelt, både fysisk og psykisk. Du vil få afbalanceret dine chakra og fjernet blokeringer, så kroppens energier igen har frit flow. Incl. clairvoyance og engle & orakelkort 

600 kr

Clairvoyance & Afdødekontakt 45 min

Clairvoyance kan hjælpe dig med igen at opnå klarhed i dit liv, og få svar på nogen af de spørgsmål, du har omkring din livssituation, Samt være med til at vise dig muligheder og vejledning til din videre færden på livets vej.

Altomfavnende kærlighed fra dine kære der er gået i forvejen over på den anden side    

600 kr

AromaTouchTechnique 50 min

AromaTouchTechnique er en blid teknik til at arbejde de skønne, rene æteriske olier fra doTERRA ind i kroppen på en nænsom og behagelig måde. Denne skønne form for AromaTerapi med nøje udvalgte olier, er med til at skabe grounding, balance og healing til din krop, sind og sjæl. Der bliver arbejdet med  olier på ryg, nakke, ører, baghoved og fødder. 

500 kr 

Kombineret Zoneterapi og Hot Stone Massage 90 min

Til dig der har smerter/ udfordringer i lænden, ryg, skulder, nakke og arme. Har spændings-hovedpine eller migræne.

Zoneterapi på de zoner hvor der er udfordringer, efterfulgt af massage med varme sten på lænden, ryg, nakke og skulder.

700 kr 

Zoneterapi voksen 50 min 

Zoneterapi foregår bl.a. ved lette tryk over og under fødderne. Disse tryk er med til at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og forøget velvære. Mulighed for at kombinere med healing.

500 kr

Zoneterapi børn 0-14 år 30 min

Zoneterapi foregår bl.a. ved lette tryk over og under fødderne. Disse tryk er med til at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og forøget velvære. Mulighed for at kombinere med healing. 

300 kr

Healings & Meditationsaften 

Denne aften er for dig med interesse for selvudvikling, spiritualitet og healing. Aftenen vil bestå af grounding, healing, guidet meditation og engle/orakel kort til din sjæl.  

150 kr

Husrens 

Se mere under fanen Husrens

1500 kr

Ansigstmassage tilkøb 15 min

Du kan tilkøbe ansigtsmassage til alle behandlinger 

100 kr

Aloe Vera  - Forever Living Products 

Bestil varer direkte på min hjemmeside 

https://thealoeveraco.shop/jkwikuzQ</h3>