Behandlinger

Healings Wellness Massage

Healings wellness massage, incl. chakrabalancering og englekort

Dyb livgivende og afspændende healings wellness massage med varm olie.

Massagen består af lange og rolige strøg, samt blide greb.

En massage der fremmer sundhed og balance i det fysiske, mentale og følelsesmæssige. 

En massage der styrker kroppens indbyggede selvreperations mekanismer, hvor kroppen kan heale sig sig selv. 

Healende, beroligende og afstressende.

Massagen afsluttes med healing og afbalancering af dine chakraer.

Der bliver trukket engle/ orakelkort til dig <3

Selve massagen og healingen tager ca. 65 min.

Du skal sætte 90 min af til denne behandling, da vi starter med en for samtale og slutter med en eftersamtale, samt engle og orakelkort.

Pris 700,-

Sjæls Vejledning/ Sjæls Healing

En behandling til dig, der har brug for at få vejledning og healing til din krop, sjæl og sind.

Dit mentale og fysiske helbred der er forbundet med hinanden.

En behandling hvor jeg bruger redskaber, som - det bevidste åndedræt, healing, clairvoyance, klangskåle, engle og orakelkort,

Healing og Clairvoyance er stærke redskaber der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid, samt være med til at vise dig muligheder og vejledning til din videre færden på livets vej. 

Vi lever i en tid med masser af tilbud, informationer, forpligtelser og muligheder. For mange, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad ens mål i livet er, hvem man egentlig selv er, hvad man vil og hvad ens sande behov i virkeligheden er. Mange ender med at føle sig rodløse og have en følelse af, at miste sig selv.

Clairvoyance kan hjælpe dig med igen at opnå klarhed i dit liv, og få svar på nogen af de spørgsmål, du har omkring din livssituation, Samt være med til at vise dig muligheder og vejledning til din videre færden på livets vej.  

Healing er den ældste form for behandling, mennesket har brugt.

Få hjælp til at afbalancere dine energier og skabe ro og harmoni både fysisk og psykisk, samt afbalancering af dine chakraer.

I og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livs energi. Sygdomme og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen.

Ved healing bliver der genskabt balance i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalancer.

Dine følelser og tankemønstre bliver lagret i kroppens energier og dermed også i dit helbred.

Der bliver også bearbejdet følelser og tanker i forbindelse med behandlingen - ved hjælp af en samtale før og efter healingen.

Healing er med til at skabe balance i kroppens energifelt, både fysisk og psykisk, der bliver healet på at få fjernet blokeringer, så kroppens energier igen har frit flow.

Du skal sætte 75 - 90 min af til denne behandling, da vi starter med en for samtale og slutter med en eftersamtale, samt engle og orakelkort. 

Pris 600,-

Zoneterapi

Zoneterapi foregår bl.a. ved lette tryk over og under fødderne, hvor hele kroppen er afspejlet. Disse tryk, er med til at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og forøget velvære.

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

De typiske helbredsproblemer zoneterapeuter bliver kontaktet for er:

- Mavesmerter/fordøjelses problemer
- Astma og allergi
- Hovedpine og migræne
- Hormonelle problemer
- Luftvejs problemer
- Fertilitet og graviditet
- Sports skader, smerter eller problemer med knogler/muskler/led og iskiassmerter
- Hudproblemer
- Betændelser, infektioner og virus
- Kredsløbs problemer
- Stress
- Kolik

<3

Voksne 50 min 

Du skal sætte 75 min af til denne behandling, da vi starter med en for samtale og slutter med en eftersamtale.

Pris Voksen 500,-

Mulighed for at kombinere zoneterapi med healing, pris 600,-  

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Børn 3-14 år 30 min

Baby 0-2 år 20 min.

Pris Børn 300,- 


AromaTouchTechnique

AromaTouch er en blid teknik til at arbejde de skønne, rene æteriske olier fra dōTERRA ind i kroppen på en nænsom og behagelig måde. Denne skønne form for aromaterapi kan være med til, at mindske stress, stimulere immunforsvaret, dæmpe betændelsestilstande, skabe ro, grounding, balance og healing til krop, sind og sjæl.

<3

AROMATOUCH TECHNIQUEEn behandling med healende effekt på både krop, sind og sjælEn AromaTouch behandlingen er en blid massage med 8 æteriske olier. Du ligger på maven, mens der arbejdes på ryggen, nakken og baghovedet med lange, rolige strøg. Samt blide tryk på fødderne - især fodsålerne - på en måde så kroppen får mest mulig udbytte af olierne. Der påføres olie på ryg, nakke, øre og under fødderne i udvalgt rækkefølge. Udover den aromatiske oplevelse, optages olierne i blodbanerne, hvor de er aktive i ca. 4 timer. På celleplan kan AromaTouch spores op til 3 dage efter endt behandling. Effekten er fornyet energi og homøostase mellem det sympatiske og parasympatiske nervesystem. Behandlingen understøtter kroppens eget forsvar, modvirker stress og hjælper på ømme muskler og led.

Der sker en healende effekt i både krop, sind og sjæl.Olierne arbejder parvis i 4 faser.1. del er den stressreducerende fase, som virker afslappende og beroligende.2. fase understøtter immunforsvaret og fremmer en sund blodcirkulation.3. del er den antiinflammatoriske fase, hvor der løsnes for kroppens spændinger.4. og sidste fase skaber balance, velvære og ny energi til kroppen.

Derudover gør oliernes dufte en AromaTouch-behandling til en helt speciel oplevelse.Selve behandlingen varer i alt ca. 50 min

Du skal sætte 75 min af til denne behandling, da vi starter med en for samtale og slutter med en eftersamtale, samt engle og orakelkort

Pris 500,- 

MediYoga

Alle kan være med til MediYoga. MediYoga er en yogaform der er udviklet til at være terapeutisk, hvor der foreligger forskning som tydeligt viser, at MediYoga fungerer. MediYoga går både bag om og videre end de symptomer, som personen udviser, og fokuserer på underliggende ubalancer og kroppens egne evne til selvhealing, både fysisk og mentalt. 

<3

Programmet består af :

Bevidst åndedrætstræning

Blide langsomme kropslige øvelser

Afspænding

Meditation

MediYoga kan give dig:

Indre ro og balance

Mere energi og overskud

Bedre koncentration

Øget krops- og sindsbevidsthed

MediYoga kan afhjælpe:

Symptomer på stress og udbrændthed, samt lette depressioner

Angst og uro

Søvnforstyrrelser

Rygproblemer

Migræne og hovedpine

Senfølger efter hjernerystelse og piskesmæld

Hjerte- og luftvejsproblemer, samt forhøjet blodtryk

Kom med på hold til efteråret 2024 

 6 x MediYoga 699,-

( tider og dage på vej )


Healings & Meditationsaften 

 Kalder din sjæl på et spirituelt fællesskab, nærvær, meditationer og englekort ? 

Denne aften er for dig med interesse for selvudvikling, spiritualitet og healing. Uanset om du lige har "opdaget" din spirituelle side eller om interessen har været der i flere år, er du <3 lig velkommen.

Aftenen vil bestå af grounding, healing, guidet meditation og engle/orakel kort til din sjæl. Du behøver ikke at have mediteret før for at være med. Kom med et åbent sind og hjerte.

Oplevelserne under guidede meditationer er meget forskellige. Nogle ser billeder, andre via fornemmelser og nogle oplever en rolig tilstand, hvor der ikke sker så meget. Der er ikke nogen oplevelse, der er mere rigtig end de andre. For de fleste bliver billeder og fornemmelser tydeligere med øvelsen. De fleste oplever, at meditere i en gruppe giver en dybere og mere nærværende oplevelse. Det er nemt at være fokuseret, når hele gruppen bevæger sig ind i den samme meditation. Hvis man sidder alene, vil man specielt når man starter med at meditere, opleve at det er nemt at lade opmærksomheden søge andre steder hen. 

Der vil være et overordnet emne/ tema for disse aftener.

Prisen for at deltage er 250,- Dette indbetales på mobile pay nr. 304440 (Susanna Simonsen, Clairvoyant, medie og healer) med bemærkningen healingsaften og dit navn. 

Din plads er sikret, når du har betalt. 

Der er max plads til 10 denne aften.

Der vil blive serveret vand, te, kaffe og frugt.  

Kærligst Súsanna

Engle & Orakelkort

Er en måde du kan arbejde med din personlige udvikling på. Hvor kortene er et slags bindeled mellem dig og din indre visdom.

De smukke billeder taler til din sjæl og den uddybende tekst, giver dig mulighed for at arbejde i dybden med kortene.

De kommer med kærlige, milde, blide og givende budskaber og med et kærligt skub i den rigtige retning, til dig der har brug for det. De giver trøst, mod og styrke og kan være med til at lyse op, der hvor mørkets kraft trænger sig på.

Gennem vores livs rejse har vi nogle gange brug for råd, vejledning, støtte, trøst, samt kærlige skub i den rigtige retning.

Englekort kan være med til at give dig dette. Kortene kommer med budskaber fra det Guddommelige Univers, dine guider og engle, dem der vil igennem til dig, dem der har noget at fortælle dig ❤️

Der er mange måder du kan bruge disse kort, du kan spørge om råd, vejledning, eller bare spørge hvad du skal have at vide i dag.

Du kan spørge ind til en bestemt situation i dit liv, et område, evt. arbejde eller kærlighed.

Bestil et oplæg og få sendt beskrivelse og billeder til din indbakke.

Pris 350,-