Behandlinger

Healings Wellness Massage

Healings wellness massage, incl chakrabalancering og englekort

Dyb livgivende og afspændendende healings wellness massage med varm olie.

Massagen består af lange og rolige strøg, samt blide greb.

En massage der fremmer sundhed og balance i det fysiske, mentale og følelsesmæssige. 

En massage der styrker kroppens indbyggede selvreperations mekanismer, hvor kroppen kan heale sig sig selv. 

Healende, beroligende og afstressende.

Massagen afsluttes med healing og afbalancering af dine chakraer.

Der bliver trukket engle/ orakelkort til dig <3

Selve massagen og healingen tager ca 65 min.

Du skal sætte 90 min af til denne behandling, da vi starter med en for samtale og slutter med en eftersamtale, samt engle og orakelkort.

Pris 700,- 

Healing med Clairvoyance

Healing og Clairvoyance er stærke redskaber der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid, samt være med til at vise dig muligheder og vejledning til din videre færden på livets vej. 

Healing er den ældste form for behandling, mennesket har brugt.

Få hjælp til at afbalancere dine energier og skabe ro og harmoni både fysisk og psykisk, samt afbalancering af dine chakraer.

I og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livs energi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen.

Ved healing bliver der genskabt balance i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalancer.

Dine følelser og tankemønstre bliver lagret i kroppens energier og dermed også i dit helbred.

Der bliver også bearbejdet følelser og tanker i forbindelse med behandlingen - ved hjælp af en samtale før og efter healingen.

Healing er med til at skabe balance i kroppens energifelt, både fysisk og psykisk, der bliver healet på at få fjernet blokeringer, så kroppens energier igen har frit flow.

Incl clairvoyance og Engle & Orakelkort 

Du skal sætte 75 min af til denne behandling. 

Pris 600,-

Clairvoyance & Afdødekontakt

Vi lever i en tid med masser af tilbud, informationer, forpligtelser og muligheder. For mange, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad ens mål i livet er, hvem man egentlig selv er, hvad man vil og hvad ens sande behov i virkeligheden er. Mange ender med at føle sig rodløse og have en følelse af, at miste sig selv.

Clairvoyance kan hjælpe dig med igen at opnå klarhed i dit liv, og få svar på nogen af de spørgsmål, du har omkring din livssituation, Samt være med til at vise dig muligheder og vejledning til din videre færden på livets vej.  

<3

At miste en, man har kær, kan være særdeles smertefuldt og tabet kan virke helt uoverskueligt.

Mange ønsker derfor at komme i kontakt med den afdøde af forskellige grunde. Det kan være, at man ikke føler, man fik sagt ordentligt farvel. Det kan være spørgsmål, man ikke fik stillet.

Det kan være råd eller vejledning fra en person, man altid har søgt råd hos, når livet var svært. Eller det kan være behovet for at vide, at ens afdøde har det godt, og er et godt sted.

Hvad end årsagen er, kan afdødekontakt være en meget healende proces, og være med til at give den efterladte ro, fred og afklarethed. Jeg oplever ofte, at den efterladte går fra seancen med en lettende ro og med færre bekymringer og sorg.

En session tager ca 45 min. 

Pris 600,- 

AromaTouchTechniqe

AromaTouch er en blid teknik til at arbejde de skønne, rene æteriske olier fra dōTERRA ind i kroppen på en nænsom og behagelig måde. Denne skønne form for aromaterapi kan være med til, at mindske stress, stimulere immunforsvaret, dæmpe betændelsestilstande, skabe ro, grounding, balance og healing til krop, sind og sjæl.

<3

AROMATOUCH TECHNIQUEEn behandling med healende effekt på både krop, sind og sjælEn AromaTouch behandlingen er en blid massage med 8 æteriske olier. Du ligger på maven, mens der arbejdes på ryggen, nakken og baghovedet med lange, rolige strøg. Samt blide tryk på fødderne - især fodsålerne - på en måde så kroppen får mest mulig udbytte af olierne. Der påføres olie på ryg, nakke, øre og under fødderne i udvalgt rækkefølge. Udover den aromatiske oplevelse, optages olierne i blodbanerne, hvor de er aktive i ca. 4 timer. På celleplan kan AromaTouch spores op til 3 dage efter endt behandling. Effekten er fornyet energi og homøostase mellem det sympatiske og parasympatiske nervesystem. Behandlingen understøtter kroppens eget forsvar, modvirker stress og hjælper på ømme muskler og led.

Der sker en healende effekt i både krop, sind og sjæl.Olierne arbejder parvis i 4 faser.1. del er den stressreducerende fase, som virker afslappende og beroligende.2. fase understøtter immunforsvaret og fremmer en sund blodcirkulation.3. del er den antiinflammatoriske fase, hvor der løsnes for kroppens spændinger.4. og sidste fase skaber balance, velvære og ny energi til kroppen.

Derudover gør oliernes dufte en AromaTouch-behandling til en helt speciel oplevelse.Behandlingen varer i alt ca 50 min

Pris 500,- 

Zoneterapi / Hot Stone 

Til dig der har smerter/udfordringer i lænden, ryg, skulder, nakke og arme, samt spændings-hovedpine,

Du får zoneterapi på de zoner hvor der er udfordringer, efterfulgt af massage med varme sten, på lænden, ryg, skulder og nakke.

Hot Stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner spændinger. 

Til sidst i behandlingen, ligger du med varme sten på ryg og fødder, samt hænder i ca. 15 min

Behandlinger tager i alt 90 min

Pris 700,-

Zoneterapi

Zoneterapi foregår bl.a. ved lette tryk over og under fødderne, hvor hele kroppen er afspejlet. Disse tryk, er med til at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og forøget velvære.

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

De typiske helbredsproblemer zoneterapeuter bliver kontaktet for er:

- Mavesmerter/fordøjelses problemer
- Astma og allergi
- Hovedpine og migræne
- Hormonelle problemer
- Luftvejs problemer
- Fertilitet og graviditet
- Sports skader, smerter eller problemer med knogler/muskler/led og iskiassmerter
- Hudproblemer
- Betændelser, infektioner og virus
- Kredsløbs problemer
- Stress
- Kolik

<3

Voksne 50 min 

Du skal sætte 75 min af til denne behandling. 

Pris Voksen 500,-

Børn 3-14 år 30 min

Baby 0-2 år 20 min.

Pris Børn 300,- 


Healings & Meditationsaften 

 Kalder din sjæl på et spirituelt fællesskab, nærvær, meditationer og englekort ? 

Denne aften er for dig med interesse for selvudvikling, spiritualitet og healing. Uanset om du lige har "opdaget" din spirituelle side eller om interessen har været der i flere år, er du <3 lig velkommen.

Aftenen vil bestå af grounding, healing, guidet meditation og engle/orakel kort til din sjæl. Du behøver ikke at have mediteret før for at være med. Kom med et åbent sind og hjerte.

Oplevelserne under guidede meditationer er meget forskellige. Nogle ser billeder, andre via fornemmelser og nogle oplever en rolig tilstand, hvor der ikke sker så meget. Der er ikke nogen oplevelse, der er mere rigtig end de andre. For de fleste bliver billeder og fornemmelser tydeligere med øvelsen. De fleste oplever, at meditere i en gruppe giver en dybere og mere nærværende oplevelse. Det er nemt at være fokuseret, når hele gruppen bevæger sig ind i den samme meditation. Hvis man sidder alene, vil man specielt når man starter med at meditere, opleve at det er nemt at lade opmærksomheden søge andre steder hen. 

Der vil være et overordnet emne/ tema for disse aftener.

Prisen for at deltage er 150,- Dette indbetales på mobile pay nr 304440 (klinik blå lotus) med bemærkningen healingsaften og dit navn. 

Din plads er sikret, når du har betalt. 

Der er max plads til 10 denne aften.

Der vil blive serveret vand, te, kaffe og frugt.  

Kærligst Súsanna